24 oktober 2010

Twitter som spørgehjørnet

På tirsdag starter vi pædagaogisk it op for vores nuværende 1.års studerende. Vi afholder en temadag, som løber af stablen fra 8-16.

Vi har mange intentioner og en af dem er, at vi på førstkommende temadag vil benytte Twitter som stedet, hvor de studerende kan stille spørgsmål, kommentere m.v. undervejs på temadagen. Du kan følger Twitter´s tweets på UsingICT

Jeg har tidligere benyttet Twitter på denne måde i forbindelse med skolebibliotekar uddannelsen - her aftalte vi at gruppedrøftelserne skulle resultere i "posts" på Twitter, som vi efterfølgende drøftede. Det var dengang en fin optagt til drøftelserne i plenum.

På temadagen tænker vi, at eftersom vi er godt og vel 100 deltagere, vil mange sidde med spørgsmål, kommentarer m.v. som de gerne vil bidrage med, men som det kan være svært at komme af med grundet antallet af deltagere. Gennem brugen af Twitter som spørge- og kommentarhjørnet, håber vi at kunne inddrage og tage udgangspunkt i de kommentarer, som de studerende bidrager med undervejs.

Rent praktisk stiller vi to projektorer op og mens vi afvikler undervisningen / aktiviteterne på den ene, kan vi løbende følge Twitter på den anden skærm.

Ingen kommentarer: