22 august 2006

Opstart

Logbog uge 33 (hold 1 og 2)
Hold 1 og 2 begyndte i denne uge på kurset. I vores e-læringssystem Blackboard (kræver adgangskode) har vi lagt en meget detaljeret logbog med links til en række materialer, vi vil benytte fremover. Loggen her er kun et kort resume af de områder vi var omkring :-)

- om selve kurset
Kurset giver ikke det pædagogiske kørekort, men det er en støtte til arbejdet med nogle af de områder, man skal kende til for at udfærdige en digitale portfolio. Selve materialet til portfolien hentes fra fagene. Holdene blev opfordret til at tænke it-integrationen ind i alle områder af deres studiearbejde.

- kursets sted Blackboard
Alle aktiviteter og meddelser sker i Blackboard, vores e-læringsplatform. Holdene blev opfordret til at bruge platformen aktivt - e-læringsplatforme er en del af det obligatoriske tema "kommunikation" og det valgfrie tema "arbejdsformer og it".

- udvidet plan og studieaktivitet
Vi gav en kort orientering om vores tanker bag planlægningen og de temaer vi vil arbejde med.

- hvad er en portfolio og hvad skal den indeholde
Vi så på de formelle krav og arbejdede både i grupper og plenum med ideer til indholdet. De studerende blev bedt om vælge blandt de valgfrie temaer og skrive om disse i Blackboard / Discussion Board.

Ingen kommentarer: