05 august 2008

Evaluering studieåret 07/08

Det har været et år, hvor vi ikke har været særlig flittige til at fortælle om vores tanker og erfaringer. Men det er bestemt ikke fordi, der ikke er sket noget, det har været overvældende for os som undervisere (2) med så mange studerende (113), som vi har givet støtte og vejledning både f2f og online via blandt andet Blackboard (vores e-læringsplatform), Bridget (softwaren som gør det muligt at dele skærmbilledet med en anden bruger eller overtage dennes computer) og skype (ip-telefoni).

De 1. års studerende har følt det som en kæmpeopgave dels, som det fremgår af vores interne evaluering, fordi det ikke har været så integreret i de enkelte fag, som man kunne ønske og dels fordi, det ikke har været skemalagt, men har fungeret som et selvstudium i studiegrupperne med vejledning.

Skal vi måle vores succes udfra deltagere og gennemførelse, har det været en kano succes :-) Der var 113 1. års studerende tilknyttet skole-it, 101 afleverede deres portfolio og det er kun omkring 10 studerende som ikke har fået et pædagogisk it-kørekort. De få der mangler godkendelse kan med nogle få tiltag / rettelser også få godkendt deres.

Ingen kommentarer: