22 august 2008

Studieår 08/09

Et nyt studieår med skole-it er lige om hjørnet og vi har allerede så småt taget fat omkring kommunikation (tema i skole-it), idet vores introduktion til Blackboard har kørt online gennem de sidste 2 uger. I dag har vi taget imod de nye studerende i festsalen og på torsdag møder vi dem i faget skole-it.

Erfaringerne omkring tilrettelsen tager vi naturligvis med i det nye studieår, hvor der er skemalagt 2 ugentlige lektioner for hvert hold. Vi indgår ligeledes i de enkelte holdteams, således at vi på den måde kan etablere et samarbejde eller en sammenhæng mellem ikt-integrationen på tværs af fagene. Studiehåndbogens ordlyd bibeholder vi med enkelte rettelser omkring godkendelse og aflevering, hvor vi har adskilt selve afleveringen af portfolioen og godkendelsen. Førstnævnte er et krav for at indstille sig til eksamen og sidstnævnte - godkendelsen af indholdet - giver et pædagogisk it-kørekort.

De næstkommende uger og måneder, vil vi forsøge løbende at skrive i loggen her, dels for at fastholde nogle af de ideer og udfordringer, vi møder undervejs, dels for at metareflektere over:
- hvordan undervisning i ikt kan udvikles i et samspil med den øvrige fagrække
- hvilke pædagogiske / didaktiske udfordringer det giver, når vi samlæser net- og dagstuderende
- ? der er sikkert mere :-)

Ingen kommentarer: